Рашевська, Тамара ОлексіївнаДвойнікова, О. П.2013-04-022013-04-022013Рашевська, Т. О. Перспективи застосування прополісу в розробленні масляної пасти / Т. О. Рашевська, О. П. Двойнікова // Технічні науки: стан, досягнення і перспективи розвитку м'ясної, олієжирової та молочної галузей : Друга міжнародна науково-технічна конференція, 20-21 березня 2013 р. : тези доповідей. - 2013. - С. 102-103.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7211Створення масляної пасти функціонального призначення з додаванням прополісу. Development of functional butter paste with propolis.uk-UKмасляна пастапрополісфункціональні продуктиbutter pastepropolisfunctional foodкафедра технології молока і молочних продуктівПерспективи застосування прополісу в розробленні масляної пастиOther