Лисак, ОлексійАнісімова, Анна ВячеславівнаБодров, Віктор СеменовичЗапорожець, Юлія Владиславівна2014-09-102014-09-102014Дослідження режимних характеристик процесу упарювання екстрактів з пророщеної зернової сировини / О. Лисак, А. Анісімова, В. Бодров, Ю. Запорожець // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : програма і матеріали 80 міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 10–11 квітня 2014 р. – К.: НУХТ, 2014. – Ч. 2. – С. 275-277.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/16676Розроблено математичну модель процесу для названих вихідних даних, реалізація якої у призначених граничних умовах забезпечить, за відповідними техніко-економічними критеріями, визначення найекономічних за собівартістю процесу режимів упарювання первинних екстрактів з пророщеної зернової сировини. A mathematical model of the process for these initial data, the implementation of which is intended to provide boundary conditions for the relevant technical and economic criteria, definition nayekonomichnyh at cost primary process modes of evaporation of extracts from germinated grain materials.uk-UKпророщена зернова сировинаматематичне моделюванняупарюванняGerminated grain rawmathematical modelingevaporationкафедра процесів і апаратів харчових виробництвДослідження режимних характеристик процесу упарювання екстрактів з пророщеної зернової сировиниOther