Проблеми розвитку харчової промисловості: молочна галузь України - Кундєєва, Галина Олексіївна (My University, 2013)
Проаналізовано виробництво харчових продуктів і виробництво молока та молокопродуктів в Україні як одного з найбільш соціально значимих видів продовольства. Визначено, що споживання молока та молокопродуктів наразі складає майже половину від фізіологічної норми споживання. Проаналізовано три принципово різних підходи до рішення проблем розвитку сектору молочного виробництва Analyzed the production of food and the production of milk and dairy products in Ukraine as one of the most socially significant products .. Definitely the consumption of milk and dairy products is almost half the physiological consumption rates. Analyzed three fundamentally different approaches to solving the problems of the sector of milk production
Keywords: агрохолдинг; переробник молока; споживання молока та молокопродуктів; agricultural holding; milk processors; consumption of milk and dairy products; кафедра економічної теорії