Метод визначення шкідливих викидів в атмосферу із відпрацьованим сатураційним газом - Вєрченко, Лідія Михайлівна; Кос (Гусарук), Тетяна Святославівна (My University, 2010)
В тезах наводиться методика розрахунку шкідливих викидів в атмосферу із відпрацьованим сатураційним газом. In theses the method of calculation of harmful extrass is pointed in an atmosphere with exhaust carbonation gas.
Keywords: сатураційний газ; викиди (цукрова промисловість); оксид вуглецю; кафедра технології оздоровчих продуктів