Галецька, Оксана ВікторівнаДуля, Марія О.Вашека, Оксана МиколаївнаНєміріч, Олександра Володимирівна2014-07-082014-07-082014Вивчення впливу рослинних інгредієнтів на якість оздоблювального напівфабрикату / Оксана Галецька, Марія Дуля, Оксана Вашека, Олександра Нєміріч // Оздоровчі харчові продукти та дієтичні добавки: технології, якість та безпека : матеріали Міжнародної науково-практичної конференції, 22-23 травня 2014 р., м. Київ. – К.: НУХТ, 2014. – С. 158-159.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/15980На підставі проведених досліджень показано позитивний вплив обраних раціональних масових часток рослинних інгредієнтів на органолептичні та фізико-хімічні показники якості збагаченого вершкового крему. On the basis of studies have shown the positive impact of selected mass fraction of rational herbal ingredients on the organoleptic and physico-chemical indicators of the quality of enriched butter cream.uk-UKоздоблювальний напівфабрикатвершковий кремрослинні інгредієнтиfinishing semi-finishedbutter creamherbal ingredientsкафедра експертизи харчових продуктівкафедра технології ресторанної і аюрведичної продукціїВивчення впливу рослинних інгредієнтів на якість оздоблювального напівфабрикатуOther