Пересічний, Михайло ІвановичПушка, Ольга Сергіївна2014-11-282014-11-282014Пересічний, М. І. Вплив харчових продуктів на засвоюваність кальцію / М. І. Пересічний, О. С. Пушка // Нові ідеї в харчовій науці - нові продукти харчовій промисловості : міжнародна наукова конференція, присвячена 130-річчю Національного університету харчових технологій, 13-17 жовтня 2014 р. – К. : НУХТ, 2014. – С. 638.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/18773Здоров'я нації є головною задачею для харчовиків та лікарів. Адже від того, як і чим ми харчуємось залежить якість життя. В зв'язку з цим, необхідно правильно планувати харчовий раціон, враховувати поєднуваність продуктів харчування, періодичність вживання. Health of the Nation is a major challenge for food industry and doctors. After all, as What we eat affects the quality of life. In this regard, it is necessary to properly diet plan, consider poyednuvanist food, frequency of use.otherкальціймінеральні речовинихарчові продуктиcalciummineralsfoodsкафедра технології харчування та ресторанного бізнесукафедра готельно-ресторанної справиВплив харчових продуктів на засвоюваність кальціюOther