Ткаченко, Надія Марківна2015-07-012015-07-012013Ткаченко, Н. М. Харчова промисловість України: рівень розвитку та шляхи підвищення ефективності діяльності підприємств / Н. М. Ткаченко // Підвищення ефективності діяльності підприємств харчової та переробної галузей АПК : матеріали ІІ Всеукраїнської науково-практичної конференції, 21–22 листопада 2013 р. – Київ : НУХТ, 2013. – Режим доступу : https://library.nuft.edu.ua/inform/2013_Pidvyshchennya_efektyvnosti_diyalnosti_pidpryyemstv.pdfhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/21467otherхарчова промисловістьцукрова промисловістьвиробництвоfood industrysugar industryproductionкафедра обліку і аудитуХарчова промисловість України: рівень розвитку та шляхи підвищення ефективності діяльності підприємствThesis