Стратегії розвитку освітніх інноваційних технологій у навчальному процесі - Ющук, Інна Василівна; Ющук, Павло Олександрович (My University, 2020)
Досвід інноваційної діяльності українських вищих навчальних закладів підтверджує їх здатність адаптуватися до вимог ринку і випускати інноваційну продукцію, що має попит, використовуючи результати цього виробництва для вдосконалення своєї освітньої і наукової роботи. В роботі розглянуті сучасні підходи та методи впровадження інноваційних технологій в освіті та науковій діяльності
Keywords: освітні технології; інформатизація освіти; educational technologies; informatization of education; кафедра інформаційних технологій, штучного інтелекту і кібербезпеки