Дослідження впливу додаткового джерела азоту на зброджування висококонцентрованого сусла у виробництві біопалива - Боярчук, Ярослав Андрійович; Шиян, Петро Леонідович; Кириленко, Роман Григорович (My University, 2013)
Наведено результати досліджень впливу азотного живлення на показники дозрілої бражки. Визначені оптимальні показники концентрації внесення азотного живлення. The results of investigations of the effect of nitrogen feed on the parameters of mature mash are presented. The optimum indices of concentration of nitrogen feeding are determined.
Keywords: азотне живлення; концентрація замісу; nitrogenous food; concentration of dough; кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства