Безпека молочної продукції - Слободян, Ольга Петрівна; Пухляк, Анастасія Григорівна; Овсієнко, Кіра Володимирівна (My University, 2015)
Одна з небезпечних форм забруднення навколишнього середовища пов`язана з важкими металами, токсичними для організму людини і тварин. One of the most dangerous forms of environmental pollution is associated with heavy metals, toxic to humans and animals.
Keywords: молочна продукція; здоров`я людини; пестициди; dairy products; human health; pesticides; кафедра біотехнології і мікробіології; кафедра технології молока і молочних продуктів