Ющенко (Гончар), Наталія МихайлівнаБандура (Кузьмик), Ульяна ГеннадіївнаМиколів, Іван МихайловичСлободяник, Анастасія Володимирівна2018-06-202018-06-202018Застосування натуральних компонентів з вологоутримуючими властивостями / Н. Ющенко, У. Кузьмик, І. Миколів, А. Слободяник // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : матеріали 84 Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 23–24 квітня 2018 р. – К. : НУХТ, 2018. – Ч. 1. – С. 392.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/27689На основі термогравиметрічного аналізу здійснено порівняльний аналіз стану вологи в пасті кисломолочній з екстрактом сумаху та з використанням крупи гречаної несмаженої. Дані доводять ефективність використання крупи гречаної в якості вологоутримуючого компоненту в кількості 5,0 ... 6,0% від маси суміші. Таким чином, крупа гречана несмажена може використовуватись як альтернативний натуральний вологозв’язуючий компонент. Крім того, вищезазначена крупа є додатковим джерелом білку, вітамінів, макро- та мікроелементів.uk-UKпасти кисломолочніmilk sour milkструктураstructureкафедра технології молока і молочних продуктівкафедра технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проектуванняЗастосування натуральних компонентів з вологоутримуючими властивостямиThesis