Проблеми фінансового забезпечення розвитку малого бізнесу в Україні та шляхи їх вирішення - Бодарєва, Тетяна Іванівна (My University, 2014)
Малий бізнес є основою для створення середнього, а з представників середнього бізнесу виходять великі підприємства та фірми, які у подальшому стають основою економіки. Small business is the basis for the creation of medium and medium business representatives from large companies come and companies that have subsequently become the basis of the economy.
Keywords: малий бізнес; фінансова криза; small business; financial crisis