Арпуль (Олексійчук), Оксана ВолодимирівнаУдовицький, В. В.2013-12-052013-12-052013Арпуль, О. В. Ресурсозберігаючі технології в ресторанному господарстві / О. В. Арпуль, В. В.Удовицький // Здобутки, проблеми та перспективи розвитку готельно-ресторанного та туристичного бізнесу : тези доп. II Всеукр. наук.-практ. конф. – Київ : НУХТ, 2013. – С. 156–157.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/11807Розглянуто су вайд технологію як один з перспективних напрямків розвитку сучасного ресторанного господарства. Sous Vide technology as one of the promising areas of modern restaurants has been presented.uk-UKмолекулярні технологіїmolecular technologiesсу вайдSous Videресторанне господарствоrestaurantsкафедра готельно-ресторанної справиРесурсозберігаючі технології в ресторанному господарствіThesis