Мостова, ІринаМельник, Оксана Юріївна2014-07-092014-07-092014Мостова, І. Комплексна оцінка якості напою "Вишневий" на основі маслянки пастеризованої / І. Мостова, О. Мельник // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : програма і матеріали 80 міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 10–11 квітня 2014 р. – К. : НУХТ, 2014. – Ч. 1. – С. 88-89.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/16021Внесення вишневого сиропу до маслянки дає чудовий ефект при лікуванні недокрів'я та інших захворювань, пов'язаних з системою кровотворення, оскільки вишневий сироп містить велику кількість вітамінів Ві і В6, разом із залізом та магнієм. Adding cherry syrup to buttermilk gives a wonderful effect in treating anemia and other diseases related to blood formation system as cherry syrup contains large amounts of vitamins Bi and B6, along with iron and magnesium.uk-UKмаслянка пастеризованаякість напоюнапій "Вишневий"масленка пастеризованнаяpasteurized buttermilkquality of the drinkdrink "Cherry"Комплексна оцінка якості напою "Вишневий" на основі маслянки пастеризованоїOther