Дослідження впливу протеолітичних ферментів на колоїдну стійкість пива - Бохна, Христина-Марія; Кошова, Валентина Миколаївна (My University, 2015)
Для досягнення бажаного підвищення колоїдної стійкості пива вважається доцільним використання ферментного препарату,який додається на стадії зброджування пивного сусла. Предметами досліджень було темне солодове сусло із карамельного та паленого солоду; протеолітичний ферментний препарат. To achieve the desired enhancement of durability of colloidal beer is considered to be appropriate use of the enzyme preparation , which is added at the stage of fermentation of beer wort. Subjects were dark malty wort of caramel and roasted malt; a proteolytic enzyme preparation.
Keywords: кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства; ферменти; стійкість; пиво; enzymes; beer; sustainability