Space-аналіз як сучасний метод визначення стратегічного положення підприємства на ринку - Бакуліна, Світлана Андріївна; Бєлова, Тетяна Геннадіївна (My University, 2019)
Розглянуто визначення стратегічного становища підприємства на ринку за допомогою Space-аналізу. Наведено основні групи критеріїв оцінювання діяльності компанії : фінансова сила компанії, конкурентоздатність та становище підприємства в певній ніші, привабливість галузі, у якій функціонує компанія, та стабільність ринку, у якому здійснює діяльність підприємство. The definition of the strategic position of the enterprise in the market by means of Space-analysis is considered. The main groups of criteria for evaluating the company's activities are presented: the company's financial strength, competitiveness and position of the company in a particular niche, the attractiveness of the industry in which the company operates, and the stability of the market in which the company operates.
Keywords: кафедра маркетингу; стратегічний аналіз; стратегічне становище; Space-аналіз; маркетингова стратегія; сstrategic analysis; strategic position; Space analysis; marketing strategy