Інновації, що врятують планету - Нестерук, Марія Віталіївна; Стахурська, Світлана Антонівна (My University, 2020)
Розглядаються інноваційні технології, що покликані зберегти навколишнє середовище. Innovative technologies designed to preserve the environment are considered.
Keywords: інновації (екологія); екологічні інновації; збереження навколишнього середовища; ecological innovations; кафедра економіки праці та менеджменту