Управління грошовими потоками підприємства у контексті інституціональної економічної теорії - Косова, Тетяна Дмитрівна; Роганова, Ганна Олександрівна (My University, 2007)
Здійснено адаптацію теорії контрактів і організацій до управління грошовими потоками підприємства. Запропоновано моделювання грошових контрактів підприємств різних форм власності у контексті теорії трансакційних витрат. Adaptation of the theory of contract and the organizations to operation of cash-flow of the enterprise is has been carried out. Modeling of monetary contract of the enterprises of different patterns of ownership in a context of transaction theory is offered.
Keywords: грошовий потік; теорія контрактів; теорія організацій; теорія трансакційних витрат; cash-flow; theory of contract; theory of organizations; transaction theory; кафедра фінансів