Красуля, Олена ОлександрівнаПетрина, Алла БогданівнаГрек, Олена Вікторівна2023-04-122023-04-122019Красуля, О. Обґрунтування вибору олій нетрадиційного походження у технології сирів / О. Красуля, А. Петрина, О. Грек // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті : тези доповідей 85 ювілейної Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 11-12 квітня 2019 р. – Київ : НУХТ, 2019. – Ч. 1. – С. 404.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/40086Метою даної роботи є удосконалення технології спредів з використанням нетрадиційних олій в сумішах з молочним жиром, а саме ріпакової (ДСТУ 8175:2015 «Олія ріпакова») та льняної (ТУ У 10.8-2143821260-001:2013).otherолії нетрадиційного походженняoils of unconventional originспредиspreadкафедра технології молока і молочних продуктівОбґрунтування вибору олій нетрадиційного походження у технології сирівThesis