Оцінка країнового ризику в країнах східної Європи - Шереметинська (Горобець), Оксана Валеріївна; Ковальчук, Анна Володимирівна (My University, 2018)
Проведено дослідження різних підходів до поняття країнового ризику, розглянуто основні методи його оцінювання. Оцінено країновий ризик країн Східної Європи на базі індексу BERI. There was conducted a research on different approaches to the concept of a “country risk”, with the main methods of its assessment considered. An assessment of the country risk in the Eastern European countries was also conducted on the basis of the BERI index.
Keywords: індекс BERI; ризики; країновий ризик; оцінка країнового ризику; Польща; risks; country risk; country risk assessment; BERI index; Poland; кафедра економіки праці та менеджменту