Белінська, Крістіна ОлександрівнаФалендиш, Наталія Олексіївна2014-10-232014-10-232014Белінська, К. О. Дослідження процесу перетравлення білкових речовин сухих адаптованих молочних сумішей для дитячого харчування / К. О. Белінська, Н. О. Фалендиш / Нові ідеї в харчовій науці - нові продукти харчовій промисловості : міжнародна наукова конференція, присвячена 130-річчю Національного університету харчових технологій, 13-17 жовтня 2014 р. – К. : НУХТ, 2014. – С. 65.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/17553При розробленні будь-якого продукту, а особливо продуктів для дитячого харчування, слід звертати особливу увагу не тільки на збалансованість і корисність їжі, але й на здатність організму перетравити компоненти даного продукту. За основу сухої адаптованої суміші для дитячого харчування взято молоко, яке, як відомо, містить білки різного походження, тому дослідження здатності білкових речовин піддаватися дії ферментів дає можливість передбачити перебіг процесу травлення в організмі дитини. When developing any product, especially products for children food, should pay special attention not only to balance and usefulness food, but also the body's ability to digest components of the product. For basis of dry mixture adapted for baby food milk taken, which, as known to contain proteins of various origins, so study the ability of the protein substances exposed to enzymes makes it possible to predict the course of the process digestion in the body of the child.otherмолочні сумішімолокобілкові речовиникафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробівmilk formulamilkproteinsДослідження процесу перетравлення білкових речовин сухих адаптованих молочних сумішей для дитячого харчуванняOther