Тракало, Тетяна ОлександрівнаШаповаленко, Олег Іванович2021-03-162021-03-162015Тракало, Т. О. Дослідження режимів екструдування зернової суміші при різних способах підготовки / Т. О. Тракало, О. І. Шаповаленко // Наукові здобутки у вирішенні актуальних питань проблем виробництва та переробки сировини, стандартизації і безпеки продовольства : V Міжнародна науково-практична конференція вчених, аспірантів і студентів. – Київ : НУБіП, 2015. – С. 226–227.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/32897У роботі наведено допустимі режими екструдування зернових сумішей при різних способах підготовки та показники якості готового продукту. The paper presents the permissible modes of extrusion of grain mixtures with different methods of preparation and quality indicators of the finished product.otherкафедра технології зберігання і переробки зерназернокомбікормкормсумішекструдерльонfeedmixturegrainextruderfodderДослідження режимів екструдування зернової суміші при різних способах підготовкиThesis