Глущенко, Маргарита СергіївнаБовт, Максим МаксимовичОвчарук, Володимир ОлексійовичЮщук, Інна Василівна2014-09-102014-09-102014Інформаційна підтримка інженерних рішень в технологічних процесах сушіння та очищення харчових продуктів / Максим Глущенко, Максим Бовт, Володимир Овчарук, Інна Ющук // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : програма і матеріали 80 міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 10–11 квітня 2014 р. – К.: НУХТ, 2014. – Ч. 2. – С. 264-265.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/16669Конструкції сушильних апаратів залежать від масштабів виробництва і властивостей матеріалу, сушіння в яких проводиться під атмосферним тиском або під вакуумом, при цьому матеріал може знаходитись у стані спокою, переміщатися або перемішуватися. Designs dryers depend on scale and material properties, drying which is performed under atmospheric pressure or under vacuum, and the material may be in a state of rest, move or stir.uk-UKочищення харчових продуктівсушінняcleaning fooddryingкафедра інформаційних технологій, штучного інтелекту і кібербезпекикафедра автоматизації та комп'ютерних технологій систем управлінняІнформаційна підтримка інженерних рішень в технологічних процесах сушіння та очищення харчових продуктівOther