Українець, Анатолій ІвановичМукоїд, Роман МиколайовичБольшак, Юрій ВасильовичНижник, Наталія ВолодимирівнаМартиненко, Тетяна Андріївна2024-11-012024-11-012018Електрохімічна активація води як альтернативний безреагентний спосіб підготовки води у виробництві пива / А. І. Українець, Р. М. Мукоїд, Ю. В. Большак, Н. В. Нижник, Т. А. Мартиненко // Вісник Херсонського національного технічного університету. – 2018. – № 2 (65). – С. 160–164.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/45311Досліджено вплив хімічного складу води на технологічні особливості виробництва пива. Запропоновано використання електрохімічної активації води як безреагентний спосіб підготовки, що забезпечує отримання питної води високої якості – основної сировини у виробництві пива. Исследовано влияние химического состава воды на технологические особенности производства пива. Предложено использование электрохимической активации воды как безреагентный способ подготовки, который обеспечивает получение питьевой воды высокого качества – основного сырья в производстве пива.The influence of chemical composition of water on technological features of beer production is investigated. The use of electrochemical activation of water as a non-reagent method of water treatment is envisaged, which ensures the production of high-quality drinking water, the main raw material for beer production.ukкафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробстваchemical composition of waterbrewingwater preparationelectrochemical activationpHoxidation-reduction potentialхімічний склад водипивоварінняводопідготовкаелектрохімічна активаціяокисно-відновний потенціалЕлектрохімічна активація води як альтернативний безреагентний спосіб підготовки води у виробництві пиваArticlehttps://orcid.org/0000-0002-3454-1484