Розробка технології водно-спиртових настоїв для закладів ресторанного господарства - Кузьмін, Олег Володимирович; Очеретна, Альона Василівна; Дідоша, Анна Іванівна; Рагулін, Олександр Дмитрович (My University, 2018)
Досліджено антиоксидантну активність рослинної сировини у технології водно-спиртових настоїв для закладів ресторанного господарства. The antioxidant activity of plant raw materials in the technology of water-alcohol infusions for restaurants.
Keywords: кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції; водно-спиртовий настій; антиоксидантна здатність; окисно-відновний потенціал; сироп; кондитерський виріб; water-alcohol infusion; antioxidant ability; redox potential; syrup; pastry