Кузьмін, Олег ВолодимировичОчеретна, Альона ВасилівнаДідоша, Анна ІванівнаРагулін, Олександр Дмитрович2018-07-122018-07-122018Розробка технології водно-спиртових настоїв для закладів ресторанного господарства / О. В. Кузьмін, А. В. Очеретна, А. І. Дідоша, О. Д. Рагулін // Інтернаука : міжнародний науковий журнал. – 2018. – Т. 1, № 4 (44). – С. 44–50.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/27990Досліджено антиоксидантну активність рослинної сировини у технології водно-спиртових настоїв для закладів ресторанного господарства. The antioxidant activity of plant raw materials in the technology of water-alcohol infusions for restaurants.uk-UKкафедра технології ресторанної і аюрведичної продукціїводно-спиртовий настійантиоксидантна здатністьокисно-відновний потенціалсиропкондитерський вирібwater-alcohol infusionantioxidant abilityredox potentialsyruppastryРозробка технології водно-спиртових настоїв для закладів ресторанного господарстваArticle