Proving the choice of curative plants for obtaining antioxidant complexes - Simahina, Galina; Stetsenko, Natalia; Naumenko, Nataliia (My University, 2013)
This paper represents an analysis of wide range for curative plants, and also the technology of dry and condensed concentrates with maximal content of bioflavonoids, which are prescribed to both direct consumption and enrichment of traditional food environments. Дана робота являє собою аналіз широкого спектру лікувальних рослин, а також технологій згущеного та сухого концентрату з максимальним вмістом біофлавоноїдів, які передбачають як пряме споживання, так і збагачення традиційних харчових середовищ.
Keywords: поліфеноли; біофлавоноїдний концентрат; кафедра гуманітарних дисциплін; кафедра технології оздоровчих продуктів