Розвиток економіки України у контексті процесів глобалізації - Степанець, С. І.; Скопенко, Наталія Степанівна (My University, 2011)
В статті досліджено вплив глобалізації на світові економічні процеси, що характеризуються системною інтеграцією світових ринків і регіональних економік. Розглянуто розвиток України у контексті глобалізаційних процесів.

In the article influence of globalization is considered on world economic processes which are characterized system integration of world markets and regional economies and development of Ukraine in the context of globalization processes.
Keywords: світова економіка; world economy; глобалізація; глобалізаційні процеси; інтеграція; globalization; globalization processes; integration; кафедра економіки праці та менеджменту