Основні напрямки переробки зерна кукурудзи в Україні - Рибчинський, Родіон Станіславович; Шаповаленко, Олег Іванович (My University, 2014)
Для переробки в крупу в Україні використовується менше 2% виробленого зерна. Незважаючи на те, що нарощування сировинної бази є передумовою для збільшення обсягів переробки, основним стримуючим фактором у даному сегменті є низький попит на продукцію, що пов'язано 3 низьким рівнем якості готової продукції, та відсутністю культури споживання кукурудзяної крупи у більшості жителів України. For the processing of barley in Ukraine using less than 2% of the produced grain. Despite the fact that increasing the resource base is a prerequisite for increasing recycling, the main limiting factor in this segment is low demand for products due 3 low product quality, and lack of consumer culture cornmeal most people in Ukraine.
Keywords: кукурудза; крупа; переробка зерна; grain processing; corn; cereals; кафедра технології зберігання і переробки зерна