Єрмолаєва, Марина ВіталіївнаШаповалова, Наталія Петрівна2016-10-102016-10-102016Єрмолаєва, М. В. Сучасний стан та тенденції розвитку ринку кондитерських виробів в Україні / М. В. Єрмолаєва, Н. П. Шаповалова // Наукові здобутки молоді — вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : матеріали 82 міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 13–14 квітня 2016 р. – К.: НУХТ, 2016. – Ч. 1. – С. 104.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/24374Український ринок наповнений шоколадними виробами вітчизняного і зарубіжного виробництва, щороку поставляється мільйони тон цього продукту, і, на превеликий жаль, дуже часто цей товар є не якісним. Ukrainian market is filled chocolate products of domestic and foreign production comes every year millions of tons of this product, and, unfortunately, very often this product is not quality.uk-UKкафедра експертизи харчових продуктівкондитерські виробишоколадні виробитенденції розвиткуconfectionerychocolate productsdevelopment trendsСучасний стан та тенденції розвитку ринку кондитерських виробів в УкраїніOther