Сучасний стан та тенденції розвитку ринку кондитерських виробів в Україні - Єрмолаєва, Марина Віталіївна; Шаповалова, Наталія Петрівна (My University, 2016)
Український ринок наповнений шоколадними виробами вітчизняного і зарубіжного виробництва, щороку поставляється мільйони тон цього продукту, і, на превеликий жаль, дуже часто цей товар є не якісним. Ukrainian market is filled chocolate products of domestic and foreign production comes every year millions of tons of this product, and, unfortunately, very often this product is not quality.
Keywords: кафедра експертизи харчових продуктів; кондитерські вироби; шоколадні вироби; тенденції розвитку; confectionery; chocolate products; development trends