Шульга, Наталія Михайлівна2013-07-042013-07-042008Шульга, Н. М. Вплив залишків антибіотиків на розвиток заквашувальних культур для виробництва сиру / Н. М. Шульга // Вісник аграрної науки. – 2008. - № 3. – С. 53 - 56.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/8919Досліджено вплив деяких антибіотиків у гранично допустимих у молоці кількостях на активність заквашувальної мікрофлори, а також встановлено мінімальні інгібуючі концентрації цих антибіотиків щодо молочнокислих бактерій. The influence of maximal admissible levels of same antibiotics on starters activity was investigated. The minimal inhibition concentrations of these antibiotics for lactic acid bacteria were determinated.otherантибіотикзакваскасирмолокомікрофлораantibioticstartercheesemilkmicrofloraВплив залишків антибіотиків на розвиток заквашувальних культур для виробництва сируArticle