Бухонька, Ірма Максимівна2022-05-262022-05-262022Бухонька, І. М. Дослідження використання льняного борошна для надання виробам оздоровчої дії з впровадженням нового асортименту в проекті хлібозаводу в м. Дрогобич Львівської області : кваліфікаційна робота ... магістра : 181 Харчові технології / Ірма Максимівна Бухонька ; наук. керівник Віра Іванівна Дробот. – Київ, 2022. – 144 с.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/37516кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробівSocaлляне борошнобулочні виробипіч ГостолGlimekДослідження використання льняного борошна для надання виробам оздоровчої дії з впровадженням нового асортименту в проекті хлібозаводу в м. Дрогобич Львівської областіOther