Здійснення інноваційного прогнозування: діагноз та інноваційна діагностика - Кундєєва, Галина Олексіївна (My University, 2011)
Проведені теоретичні дослідження сутності інноваційного прогнозування та основних етапів інноваційного прогнозування. Розробка принципів визначення діагностично значимих ознак для різних типів новацій і для різних типів інноваційних підприємств.
Keywords: інноваційне прогнозування; інноваційна діяльність підприємства; прогностика; кафедра економічної теорії