Калініченко, Ася Олександрівна2020-10-152020-10-152019Калініченко, А. О. Чутливість та селективність масиву п’єзосенсорів до летких маркерів харчових продуктів / А. О. Калініченко // Якість і безпека харчових продуктів: тези доповідей IV Міжнародної науково-практичної, 20–21 листопада 2019 р. – Київ, 2019. – С. 196–197.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/32015Досліджено сорбційні характеристики полімерних покриттів сенсорів щодо детектування летких маркерів харчових продуктів, а саме масову чутливість, собційну ємність та селективність. Показано домінуючий внесок певного сенсора в хімічний образ запаху харчового продуктуsorptionмасив сенсорівлеткі маркери псуваннясорбціяarray of sensorsvolatile markers of damageкафедра експертизи харчових продуктівЧутливість та селективність масиву п’єзосенсорів до летких маркерів харчових продуктівThesis