Кутова, Тетяна МихайлівнаБожко, Наталія ВолодимирівнаТищенко, Василь ІвановичПасічний, Василь Миколайович2019-11-252019-11-252019Функціонально – технологічні властивості варено-копченої ковбаси / Т. М. Кутова, Н. В. Божко, В. І. Тищенко, В. М. Пасічний // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : матеріали 85 Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, присвяченої 135-річчю Національного університету харчових технологій, 11-12 квітня 2019 р. – Київ : НУХТ, 2019. – Ч. 1. – С. 347.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/30416Аналіз наведених результатів досліджень показує можливість і перспективність використання м’яса прісноводної риби (сріблястий карась) у рецептурах варено-копчених ковбасних виробів. Дослідження функціонально-технологічних показників модельних фаршів за розробленими рецептурами показало позитивну тенденцію до підвищення.uk-UKрибаковбасахарчова цінністьсинергізмfishsausagenutritional valuesynergyкафедра технології м’яса і м’ясних продуктівФункціонально–технологічні властивості варено-копченої ковбасиThesis