Якшина, Людмила ОлександрівнаКушхова, Раїса БогданівнаБілько, Марина ВолодимирівнаАнікіна, Надія Станіславівна2016-05-232016-05-232002Розроблення технології виробницта сухої мадери / Л. О. Якшина, Р. Б. Кушхова, М. В. Білько, Н. С. Анікіна // Сучасні методи створення нових технологій та обладнання в харчовій промисловості : матеріали Міжнародної наукової конференції молодих вчених, аспірантів і студентів, 23–25 квітня 2002 р. – Київ : НУХТ, 2002. – Ч. 2. – С. 22.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/23370Грунтово-кліматичні умови південного берегу Криму (ПБК) передбачають можливість розширення асортименту вин. Soil and climatic conditions of the southern coast of Crimea (SCC ) provide the opportunity to expand the range of wines.uk-UKкафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробствамадеравином’язгамadeirawinesquashРозроблення технології виробницта сухої мадериThesis