Розроблення технології виробницта сухої мадери - Якшина, Людмила Олександрівна; Кушхова, Раїса Богданівна; Білько, Марина Володимирівна; Анікіна, Надія Станіславівна (My University, 2002)
Грунтово-кліматичні умови південного берегу Криму (ПБК) передбачають можливість розширення асортименту вин.
Keywords: кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства; мадера; вино Криму