Дослідження зовнішнього масообміну в аппаратах з механічними перемішувальними пристороями в системі тверде тіло-рідина - Вискірко, Сергій Іванович; Кривець, Тетяна Олександрівна; Росик, Оксана Олександрівна; Зав'ялов, Володимир Леонідович (My University, 2017)
Отримані результати свідчать про більшу інтенсивність зовнішнього масообміну на користь апарата з вібруючими перфорованими перегородками. The results indicate a greater intensity of external mass transfer in favor of the vibrating device pereforovanymy partitions.
Keywords: зовнішній масообмін; інтенсивність масообміну; система тверде тіло-рідина; external mass transfer; intensity of mass transfer; system of solid-liquid; кафедра процесів і апаратів харчових виробництв