Петруша, Оксана ОлександрівнаНєміріч, Олександра Володимирівна2024-04-262024-04-262015Петруша, О.О. Контроль якості продукції ресторанного господарства з використанням комп’ютерної колориметрії / О. О. Петруша, О. В. Нєміріч // Готельно-ресторанний бізнес: інноваційні напрями розвитку : матеріали Міжнародної науково-практичної конференції, 25-27 березня 2015 р., м. Київ. – Київ : НУХТ, 2015. – С. 124-125https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/42963У роботі розглядається можливість використання доступної сучасної цифрової техніки: планшетних сканерів, цифрових фотоапаратів та веб-камер для визначення кольору інгредієнтів харчових продуктів.The research considers the possibility of using available modern digital technology: flatbed scanners, digital cameras and webcams to determine the colour of food ingredients.ukм`ясоколірцифрове зображеннякомп'ютерна колориметріяколірні координатикафедра експертизи харчових продуктівкафедра технології ресторанної і аюрведичної продукціїmeatcolourdigital imagecomputer colorimetrycolor coordinatesКонтроль якості продукції ресторанного господарства з використанням комп’ютерної колориметріїThesishttps://orcid.org/0000-0002-6009-127Xhttps://orcid.org/0009-0005-3479-1466