Божко, Олександр СергійовичКирпіченкова, Оксана Миколаївна2016-06-142016-06-142016Божко, О. С. Розробка технології кондитерського виробу підвищеної біологічної цінності / О. С. Божко, О. М. Кирпіченкова // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : тези доповідей 82-ї Міжнародної наукової конференції молодих вчених, аспірантів і студентів, 13–14 квітня 2016 р. – Київ : НУХТ, 2016. – Ч. 3. – С. 443.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/23552З метою розробки кондитерських виробів підвищеної біологічної цінності проведені дослідження щодо оптимального співвідношення білкововмісних продуктів In order to develop confectionery increased biological value studies on the optimal ratio bilkovovmisnyh productsuk-UKсоєвий концентратsoy concentrateнутове борошноchickpea flourкондитерський виріб типу «батончик»confectionery product of the "bar"кафедра готельно-ресторанної справиРозробка технології кондитерського виробу підвищеної біологічної цінностіOther