Перпективи застосування ціннісно - орієнтованого менеджменту на підприємствах України - Сторчова, Тетяна Вікторівна; Басюк, Тетяна Петрівна (My University, 2015)
Розглянуто сутність, цілі, переваги та перспективи застосування на українських підприємствах концепції ціннісно-орієнтованого менеджменту. The essence, purpose, benefits and prospects of Ukrainian enterprises on the concept of value-based management.
Keywords: ціннісно-орієнтований менеджмент; value-oriented management; кафедра економіки і права