Психологічні виміри суб’єктного самовизначення студента - Нікітіна, Ірина Всеволодівна (My University, 2015)
Педагогічними умовами суб’єктного самовизначення є: соціально-економічний, культурний та духовний рівні середовища ВНЗ, система мотивації, характер самовизначення референтного оточення; тип батьківського ставлення до студента, система оптимальної психолого-педагогічної підтримки процесу суб’єктного самовизначення студента. Pedagogical conditions of self-determination is subjective, socio-economic, cultural and spiritual level university environment, motivation system, the nature of self-reference environment; type of parental relationship to a student, the system optimal psychological and educational support for the process of subjective determination of the student.
Keywords: кафедра гуманітарних дисциплін; самовизначення; психологічні виміри; студент; self-determination; student; psychological dimensions