М'ясні хліби «дієтичні» ( Патент на корисну модель № 101670 ) - Топчій, Оксана Анатоліївна; Гримайло, Ірина Олегівна; Іващук, Павло Васильович (My University, 2015)
М'ясні хліби "Дієтичнні" включають свинину знежиловану, сіль кухонну харчову, цукор-пісок, нітрит натрію, перець чорний або білий мелений, горіх мускатний або кардамон мелений.Додатково використовується м'ясо птиці, купаж рослинних олій, яйця перепелині, крохмаль, добавка Білкотон А91. Meat breads Dietary foods include pork scavenged, salt food, sugar, sodium nitrite, black pepper or white ground, nutmeg, or cardamom melted. Additional poultry meat, vegetable oil blend, quail eggs, starch, additive Bilcoton A91.
Keywords: кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів; м'ясний хліб; м'ясо птиці; meat mread; poultry meat