Про розвиток виноградарства та виноробства на Закарпатті - Сидоренко, Валентин Олегович; Бутузов, Фiлiпп Андрiйович; Бабич, Ірина Михайлівна (My University, 2024)
Метою досліджень було наукове обгрунтування і удосконалення технології ігристих вин із сортів винограду, що вирощують в Закарпатській області.

The purpose of the research was the scientific justification and improvement of the technology of sparkling wines from grape varieties grown in the Transcarpathian region.
Keywords: кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства; ігристе вино; сорти винограду; sparkling wine; grape varieties