Дітріх, Ірина ВікторівнаЦокало, Владислава Андріївна2018-10-262018-10-262018Патент на корисну модель № 125753, МПК A23G 3/34 (2006.01) Безглютеновий кекс спеціального призначення / І. В Дітріх., В. А. Цокало; заявник і патентовласник – НУХТ. - № u2017 12280; заяв. 12.12.2017; опубл. 25.05.2018, Бюл. № 10.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/28413Безглютеновий кекс спеціального призначення містить жир, цукор білий кристалічний, коньяк, яйце куряче, соду харчову та борошно. Як жир використовують олію кокосову, як борошно - борошно кокосове, та додатково - воду. Gluten-free cup of special purpose contains fat, sugar white crystalline, cognac, Egg Chicken, Soda Food and Flour. How to use fat coconut oil, like flour - coconut flour, and additionally water.uk-UKолія кокосова безглютеновый кексбезглютеновий кексборошно кокосовеcoconut oilмука кокосоваямасло кокосовоеgluten-free cakecoconut flourкафедра технології ресторанної і аюрведичної продукціїБезглютеновий кекс спеціального призначення (Патент на корисну модель № 125753)Other