Безглютеновий кекс спеціального призначення (Патент на корисну модель № 125753) - Дітріх, Ірина Вікторівна; Цокало, Владислава Андріївна (My University, 2018)
Безглютеновий кекс спеціального призначення містить жир, цукор білий кристалічний, коньяк, яйце куряче, соду харчову та борошно. Як жир використовують олію кокосову, як борошно - борошно кокосове, та додатково - воду. Gluten-free cup of special purpose contains fat, sugar white crystalline, cognac, Egg Chicken, Soda Food and Flour. How to use fat coconut oil, like flour - coconut flour, and additionally water.
Keywords: олія кокосова; безглютенова продукція; борошно кокосове; coconut oil; gluten-free products; coconut flour; кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції