Михайличенко, Альбіна ВолодимирівнаФурманова, Юлія Петрівна2023-03-202023-03-202019Михайличенко, А. В. Муси на основі рослинного молока без цукру як альтернативна безлактозна продукція для закладів ресторанного господарства / А. В. Михайличенко, Ю. П. Фурманова // Проблеми формування здорового способу життя у молоді : тези доповідей ХІІ Всеукраїнської науково-практичної конференції молодих учених та студентів з міжнародною участю, 3 – 5 жовтня. – Одеса : ОНАХТ, 2019. – С. 151–153.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/39161Досліджено доцільність використання рослинних напоїв у технології мусів для закладів ресторанного господарства. The expediency of using herbal drinks in the technology of mousses for restaurants has been studied.otherмусибезлактозна продукціянапої рослинного походженнязаклад ресторанного господарстваmousselactose-free productsplant-based drinksrestaurant establishmentкафедра технології ресторанної і аюрведичної продукціїМуси на основі рослинного молока без цукру як альтернативна безлактозна продукція для закладів ресторанного господарстваThesis