Наукові проблеми харчових технологій та промислової біотехнології в контексті євроінтеграції - Національний університет харчових технологій (My University, 2024)
Подано програму і тези матеріалів доповідей ХIІІ Міжнародної науково- технічної конференції «Наукові проблеми харчових технологій та промислової біотехнології в контексті євроінтеграції» відповідно до тематичного напряму Наукової ради Міністерства освіти і науки України. Метою конференції є розширене висвітлення наукових здобутків, ознайомлення експертів харчової промисловості та промислової біотехнології, підвищення рівня проведення експертиз проектів, що подаються на конкурси з отримання грантів для фінансування за кошти державного бюджету та їх спрямування на розширення тематики наукових проектів для можливості співпраці науковців у світовому науковому просторі.

The program and abstracts of the reports of the 13th International Scientific and Technical Conference "Scientific Problems of Food Technologies and Industrial Biotechnology in the Context of European Integration" have been submitted in accordance with the thematic direction of the Scientific Council of the Ministry of Education and Science of Ukraine. The purpose of the conference is to provide expanded coverage of scientific achievements, familiarize experts in the food industry and industrial biotechnology, increase the level of expertise of projects submitted for competitions for obtaining grants for financing from the state budget and their direction to expand the topics of scientific projects for the possibility of cooperation of scientists in the global scientific space.
Keywords: харчова промисловість; промислова біотехнологія; експертиза проектів; процеси та апарати харчової промисловості; ресурсозберігаючі технології; food industry; industrial biotechnology; examination of projects; processes and devices of food industry; resource-saving technologies