Світовий досвід ефективного використання фінансових інструментів - Ситник, Інна Петрівна (My University, 2012)
У статті розглядається світовий досвід ефективних фінансових інструментів, які могли б використовуватися у фінансовій сфері сучасної української економіки.

The article deals with global experience of effective financial instruments that could be used to finance the current Ukrainian economy.
Keywords: свопи; фінансові інструменти; цінні папери; акції; облігації; пули; swaps; pools; financial instruments; securities; stocks; bonds; кафедра фінансів