Використання ситуаційних задач при вивченні економічних дисциплін - Федулова, Ірина Валентинівна (My University, 2012)
Кейс-методи – одна із форм активного навчання, яка використовується при викладанні різних дисциплін. Разом з вдосконаленням аналітичних навичок метод ситуаційних вправ стимулює розвиток проникливості, є формою перевірки знань, розвиває здатність відокремлювати важливе від часткового, виховує почуття відповідальності в процесі навчання. Case methods - a form of active learning that is used in teaching various subjects. Along with improving analytical skills Method case studies encourages the development of insight is a form of knowledge test, develop the ability to separate the important from the particular, brings a sense of responsibility in the learning process.
Keywords: ситуаційний аналіз; кейс-метод; case method; situatsіyny analіz; кафедра економіки праці та менеджменту