Застосування глюкозно-фруктозного сиропу для активації дріжджів - Бондаренко, Юлія Вікторівна; Дробот, Віра Іванівна (My University, 2010)
В тезах наведено параметри активації дріжджів в середовищі з внесенням глюкозно-фруктозного сиропу. Встановлено зміни технологічного процесу приготування булочних виробів з використанням активованих дріжджів, які полягають у скорочення тривалості бродіння тіста та вистоювання напівфабрикатів.
Keywords: глюкозно-фруктозний сироп; дріжджі; тісто; поживне середовище; глюкозно-фруктозный сироп; дрожжи; тесто; питательная среда; glucose-fructose syrup; yeast; dough; nutrient medium; кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів