Рубанка, Катерина Володимирівна2016-09-122016-09-122016Рубанка, К. В. Удосконалення технології полікомпонентнпх сумішей рослинних екстрактів та харчоконпентратів солодких страв з їх використанням : автореф. дис. ... канд. техн. наук : спец. 05.18.01 «Технологія хлібопекарських продуктів, кондитерських виробів та харчових концентратів» / Рубанка Катерина Володимирівна ; НУХТ. - К., 2016. - 23 с.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/24008Дисертація присвячена удосконаленню технології полікомпонентних сумішей рослинних екстрактів та їх подальшому використанню в технології харчоконцентратів солодких страв. The thesis is devoted to improving technology multicomponent mixtures of plant extracts and further use of the technology food concentrates desserts.uk-UKполікомпонентна сумішпідвищена харчова цінністьсухі рослинні екстрактиdry plant extractsmulticomponent mixtureincreased nutritional valueУдосконалення технології полікомпонентнпх сумішей рослинних екстрактів та харчоконпентратів солодких страв з їх використаннямThesis