Дослідження температури зерна при його підготовці до розмелу - Шаповаленко, Олег Іванович; Ільчук, Віктор Борисович; Харченко, Євген Іванович; Перцев, Сергій Миколайович (My University, 2010)
В статті розглянуто вплив температури повітряного середовища на зміни температури зерна при його підготовці до помелу. In clause influence of temperature of the air environment on changes of temperature of grain is considered by its preparation for a grinding.
Keywords: зерно; зерно; grain; температура; відносна вологість повітря; зерноочисне відділення; температура; относительная влажность воздуха; зерноочистительное отделение; temperature; relative humidity of air; кафедра технології зберігання і переробки зерна